Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijk Goedele Liekens ten einde

Shownieuws

Goedele Liekens gaat scheiden. De seksuologe en haar man Chris Cockmartin waren ruim tien jaar getrouwd. Zij hebben twee dochtertjes: Merel en Celeste.

Goedele Liekens gaat scheiden. Dat vertelt ze dinsdag in een interview met De Telegraaf en de Belgische krant Het Laatste Nieuws. De seksuologe en haar man, tv-producent Chris Cockmartin, waren ruim tien jaar getrouwd. Zij hebben twee dochtertjes, Merel (8) en Celeste (7).

Het huwelijk van de presentatrice liep al jaren niet goed. "Maar de knoop hebben we pas enkele weken geleden doorgehakt", vertelt ze. "Als je kinderen hebt, vecht je volgens mij nog net iets langer." Volgens Liekens is er niet één reden aan te wijzen voor het mislukken van de relatie. "Het is altijd een kwestie van meerdere oorzaken en vooral van tijd." De geruchten dat ze een ander heeft, wijst ze resoluut van de hand. "Dat zijn onzinverhalen."

De 43-jarige brunette, die regelmatig in Nederlandse programma's te gast is, vertelt het moeilijk te vinden om haar persoonlijke leed met de buitenwereld te moeten delen. "De geruchtenmachine ging de laatste tijd steeds harder draaien. Maar het duurt lang voordat je zo ver bent om je verdriet ook met anderen te delen. Ik realiseer me plotseling weer wat men bedoelt met de keerzijde van de medaille."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen