Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweelingenrage in Hollywood

Shownieuws

Zes sterren verwachten binnenkort een tweeling. Het gaat om Marcia Cross, P. Diddy, Elvis Costello, Nick Valensi, Melissa Etheridge en Patrick Dempsey.

Het lijkt wel of er iets in het water zit in Hollywood. Zes sterrenkoppels verwachten binnenkort een tweeling. Dat meldt de Amerikaanse website Celebrity Baby Blog.

Deze herfst nog verwacht rockchick Melissa Etheridge een jongetje en een meisje met haar vriendin, actrice Tammy Lynn Michaels. Ook Nick Valensi, de gitarist van The Strokes, wordt binnenkort vader van een tweeling. Zijn vrouw, de Britse actrice Amanda de Cadenet, kan elk moment bevallen.

Rapper P. Diddy en zijn vriendin Kim verwachten hun tweeling in december. Ook de tweeling van het muzikantenkoppel Elvis Costello and Diana Krall wordt eind dit jaar verwacht.

Grey's Anatomy-acteur Patrick Dempsey en zijn vrouw Jillian doen ook mee aan de trend. Het gezin van 'dr. McDreamy' wordt binnenkort uitgebreid met een tweeling. En Desperate Housewives-actrice Marcia Cross verwacht volgens de website ook twee kinderen. Zij is in april uitgerekend.

Als de sterren even niet weten hoe ze hun aandacht moeten verdelen tussen hun twee liefdesbaby's, kunnen ze altijd advies vragen bij enkele van hun collega's in Hollywood. Onder anderen Julia Roberts, Robert de Niro, Mel Gibson, Michael J. Fox en Al Pacino zijn al trotse ouders van een tweeling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen