Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clarkson noemt Hammond belabberde automobilist

Shownieuws

Top Gear-presentator Jeremy Clarkson heeft zijn zwaargewonde collega Richard Hammond een lachje ontfutseld door hem een belabberde automobilist te noemen.

Top Gear-presentator Jeremy Clarkson heeft zijn zwaargewonde collega Richard Hammond een lachje weten te ontfutselen door hem een belabberde automobilist te noemen. Clarkson bezocht Hammond in het ziekenhuis een dag nadat deze met 450 kilometer per uur was gecrasht in een auto met straalmotoren.

Aan de Britse krant The Sun vertelt Clarkson dat hij donderdag een uur tegen Hammond heeft aangepraat in het ziekenhuis, waar hij de hele dag is gebleven. "Ik was voor de verandering eens aardig tegen hem", grapt de presentator, die zijn collega's in het programma regelmatig een loer draait. Ook zegt hij dat het erg ontroerend was toen Hammond, die door zijn verwondingen niets terug kon zeggen, uiteindelijk met een lachje reageerde.

De 36-jarige Hammond was bezig met opnamen voor Top Gear toen het ongeval zich voordeed. Hoewel hij ernstig hersenletsel heeft opgelopen, zijn de doktoren optimistisch over zijn herstel. De BBC, die het programma uitzendt, is een onderzoek gestart naar het ongeluk.

Fans van Top Gear laten ondertussen massaal van zich horen op de officiële site van het populaire autoprogramma. Ze zijn het er allemaal over eens dat de show niet hetzelfde zou zijn zonder Hammond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen