Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole krijgt toestemming om zoon te begraven

Shownieuws

De autoriteiten van de Bahama's hebben een akte van overlijden afgegeven voor Daniel Smith. Dit betekent dat de zoon van Anna Nicole Smith begraven kan worden.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith kan haar zoon binnenkort begeleiden naar zijn laatste rustplaats. De autoriteiten van de Bahama's hebben een akte van overlijden afgegeven voor Daniel Smith, waarmee de weg vrij is om hem te begraven. De toestemming om hem te begraven komt nog voordat het rapport naar zijn dood is afgerond.

De 20-jarige Daniel Smith overleed bijna twee weken geleden in een ziekenhuis op de Bahama's in het bijzijn van zijn moeder. Enkele dagen daarvoor was de 38-jarige voormalige playmate bevallen van een dochtertje. Het is onduidelijk hoe de jongen om het leven is gekomen.

Volgens een ambtenaar van de plaatselijke autoriteiten komt het vaker voor dat er een akte van overlijden wordt afgegeven voordat de precieze doodsoorzaak is bepaald. In de overlijdensakte staat bij doodsoorzaak dat men in afwachting van chemische analyse is.

De advocaat van Anna Nicole Smith verklaarde dat de uitkomst van het onderzoek waarschijnlijk over twee weken bekend is. Hij vertelde verder dat de blondine langzamerhand de schok van haar zoons dood te boven komt. "Het gaat al veel beter met haar. Je komt er natuurlijk nooit overheen, maar je worstelt je er doorheen. Het heeft tijd nodig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen