Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen concert Stones door stemproblemen Mick Jagger

Shownieuws

Het concert dat de Rolling Stones maandag in de Spaanse stad Valladolid zouden geven, is geannuleerd.

(Novum/AP) - De Rolling Stones hebben een concert in de Spaanse stad Valladolid afgezegd. Zanger Mick Jagger heeft last van een strottenhoofdontsteking. Een woordvoerder van de Britse rockers laat weten dat waarschijnlijk geen vervangend concert wordt ingepland. Ongeveer 37 duizend mensen waren maandag van plan de show te bezoeken.

Jagger biedt in een verklaring zijn excuses aan de Spaanse fans. "Ik vind het altijd heerlijk om in Spanje te spelen, maar heb nu helaas geen keus. Het spijt me voor iedereen die een kaartje heeft gekocht." Met het annuleren van het concert volgt Jagger de instructies op van zijn arts. Die adviseerde hem zijn stem te laten rusten toen dit weekeinde de ontsteking in zijn keel aan het licht kwam.Vorige week gaf de 63-jarige Jagger in een interview met een Brits radiostation aan al gebruik te maken van een 'stemmencoach' vanwege zijn kwetsbare stemgeluid.

Eerder dit jaar zegde de Rolling Stones ook al enkele concerten af. Gitarist Keith Richard was tijdens een vakantie op Fiji uit een boom gevallen en liep een hersenschudding op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen