Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna geeft filmcarrière op

Shownieuws

Madonna heeft de hoop op een bloeiende filmcarrière opgegeven. Ze is ervan overtuigd dat critici nooit meer positief reageren.

Madonna heeft de hoop op een bloeiende filmcarrière opgegeven. Dat melden verschillende Britse en Amerikaanse media. De popdiva is ervan overtuigd dat critici nooit meer positief zullen reageren op één van haar films. "Ik vind het vreselijk om te zeggen, maar ik geef het op. Mijn films kunnen niet overleven als iedereen ervan uitgaat dat het toch flops worden."

De 47-jarige zangeres zag in 1996 een droom in vervulling gaan toen ze voor de titelrol in 'Evita' een Golden Globe kreeg. Toch wilde het daarna niet vlotten met de actrice Madonna. Films als 'The next best thing' en 'Swept away', die werd geregisseerd door echtgenoot Guy Ritchie, werden door critici de grond in geboord. De prijzenkast van Madonna is vooral gevuld met Razzie Awards, filmprijzen voor de meest wanstaltige prestaties.

Madonna gaat zich enkel nog op haar muziek richten. Momenteel toert ze met haar Confessions Tour door Europa. Op 3 en 4 september doet ze de Amsterdam Arena aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen