Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto draait nieuwe single op Aidsconferentie

Shownieuws

Dj Tiësto heeft tijdens de Aidsconferentie in Toronto de primeur gegeven van zijn nieuwe single. Het nummer is een samenwerking met Maxi Jazz, van Faithless.

Dj Tiësto heeft zondag zijn nieuwe single voor het eerst ten gehore gebracht. Hij deed dat tijdens de officiële opening van de zestiende editie van de Internationale Aids Conferentie in het Canadese Toronto. Het nummer is een samenwerking met Maxi Jazz, de zanger van Faithless. Maxi Jazz heeft de tekst van het nummer geschreven en ingezongen.

Tiësto is ambassadeur van Dance4Life, een organisatie die strijdt tegen de problematiek rond hiv en aids. Alle opbrengsten van de single gaan dan ook naar goede doelen als Stop Aids Now en Mybody. Op het benefietconcert traden zondag ook Alicia Keys en Pink op. Onder de sprekers bevonden zich de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan.

De nieuwe single van Tiësto, die 'Dance4Life-anthem' heet, is met ingang van maandag te downloaden via MSN. Het doel van de single is om wereldwijd zo veel mogelijk jongeren te betrekken in het gevecht tegen aids.

De Internationale Aids Conferentie duurt nog tot vrijdag. Wetenschappers, artsen, beleidsmakers en activisten komen er samen om nieuwe stappen in de strijd tegen aids te formuleren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen