Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek deed aan vandalisme

Shownieuws

Televisiepresentatrice Daphne Bunskoek heeft zich wel eens schuldig gemaakt aan vandalisme. Als kind roste zij samen met een buurjongen een fiets in elkaar.

Daphne Bunskoek heeft zich wel eens schuldig gemaakt aan vandalisme. Dat biecht de 32-jarige presentatrice van RTL Boulevard maandag op in vrouwenblad Viva. Toen Daphne klein was, woonde zij samen met haar ouders in een flatgebouw, waar op een dag een fiets tegen de muur stond. "Die heb ik samen met een buurjongetje helemaal in elkaar gerost", zegt Daphne. "Dat was mijn eerste vandalistische daad, en mijn laatste."

Het meisje had spijt als haren op haar hoofd toen zij zag hoe verdrietig de buurman met zijn kapotte fiets rondliep op zoek naar de dader. "Dat vond ik zo vreselijk dat mijn geweten me ter plekke inhaalde, voor altijd. Ik durf absoluut te zeggen dat ik geen talent heb voor asociaal gedrag."

Ook vertelt Bunskoek dat zij als kind een enorme streber was. "Ik wilde alleen maar goede cijfers halen en de slimste van de klas zijn." Dat had met onzekerheid te maken, zegt Daphne, iets waar ze inmiddels overheen zegt te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen