Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geri Halliwell wordt gestalkt

Shownieuws

Geri Halliwell heeft een stalker. De 34-jarige ex-Spice Girl heeft de politie ingelicht. Zij is bang voor de veiligheid van haar dochtertje.

Geri Halliwell heeft een stalker. De 34-jarige ex-Spice Girl heeft verschillende malen gezien dat ze wordt gevolgd door een man. Daarom is ze bang voor de veiligheid van haar zelf en haar vijf maanden oude kind Bluebell Madonna. Overstuur heeft Geri de politie ingelicht, meldt de Britse krant Daily Mirror maandag. Ze sprak een half uur met agenten, maar het is onbekend of ze formeel aangifte heeft gedaan.

De politie heeft de zangeres adviezen gegeven hoe ze haar huis in Londen beter kan beveiligen. Dit pand van twee miljoen Britse pond (een kleine drie miljoen euro) in Noord-Londen heeft ze geleend van popster George Michael, die een goede vriend van haar is.

In 2001 ontvluchtte Geri haar appartement in West-Londen. Een onbekende had ingebroken toen zij op vakantie was met zanger Robbie Williams. De inbreker vernielde het interieur en sproeide frisdrank over muren en het tapijt. Juwelen en een computer met een waarde van vierduizend pond (ongeveer 5900 euro) werden meegenomen.

Volgens geruchten was dit het werk van een stalker, maar uit veiligheidsoverwegingen heeft Geri nooit willen ingaan op het incident. Ze is nooit meer teruggekeerd naar de flat. Twee jaar lang verbleef ze in hotels of bij vrienden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen