Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau van Erven Dorens gaat zingen

Shownieuws

Beau van Erven Dorens gaat optreden als zanger. Tijdens Rigter! live, het eerbetoon aan dj Wim Rigter, staat hij op de planken.

Beau van Erven Dorens gaat optreden als zanger. Tijdens de tweede editie van Rigter! live, het muzikale eerbetoon aan de overleden diskjockey Wim Rigter, staat de 35-jarige televisiepresentator op de planken. Dat meldt de organisatie van het festival maandag. Ook Racoon en Skik zijn aan de artiestenlijst toegevoegd.

Verder treden onder meer The Sheer, IOS, Guus Meeuwis, Stevie Ann, Monique Klemann en Bolland & Bolland op 13 november belangeloos op in het Haarlemse Patronaat. De opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. De presentatie is in handen van televisiepresentatrice Manuela Kemp.

Van Dik Hout en Acda & de Munnik zijn voor de tweede keer aanwezig op Rigter! live. Zij zijn door de radiomaker ontdekt en werden persoonlijke vrienden. Wim Rigter was 37 toen hij in 2004 overleed aan de gevolgen van slokdarmkanker. De dj was bekend als presentator van radioprogramma's als Arbeidsvitaminen en Nachtdienst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen