Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston koopt huis met zes slaapkamers

Shownieuws

Jennifer Aniston koopt een huis met zes slaapkamers in Beverly Hills. De voormalige Friends-actrice betaalt zo'n vijftien miljoen dollar voor het optrekje.

Jennifer Aniston koopt een huis met zes slaapkamers in Beverly Hills. Dat meldt de Britse krant The Sun maandag. De voormalige Friends-actrice telt anderhalf jaar na haar breuk met Brad Pitt een slordige vijftien miljoen dollar (bijna twaalf miljoen euro) neer voor het optrekje.

Tijdens haar huwelijk met Pitt kocht Aniston al eens een kapitaal huis in Beverly Hills. Na de scheiding werd het liefdesnestje voor 24 miljoen dollar (ruim negentien miljoen euro) van de hand gedaan. De 37-jarige actrice huurde sinds die tijd een strandhuis in Malibu.

Pitt heeft inmiddels een liefdevol thuis gevonden bij Angelina Jolie, met wie hij eind mei een dochtertje kreeg. Het meisje heet Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Aniston deed bij Oprah Winfrey een boekje open over haar relatie met acteur Vince Vaughn, maar het is onbekend of Vaughn en zij nog bij elkaar zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen