Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Murray doet afwas op studentenfeest

Shownieuws

Bill Murray heeft de afwas gedaan op een studentenfeest. De 56-jarige filmster was meegegaan met een 22-jarige studente die hij in een Schotse bar had ontmoet.

(Novum/AP) - Bill Murray heeft de afwas gedaan op een studentenfeest in Schotland. Ook dronk hij wodka uit een koffiemok en maakte hij grapjes over pastarestjes en dronken studenten. De 56-jarige Amerikaanse filmster was naar het feestje meegenomen door de Noorse studente Lykke Stavnef, die hij eerder had leren kennen in een bar.

"Niemand kon het geloven", zegt de 22-jarige Stavnef. "Hij was net zijn personage uit 'Lost in translation'." In die film van Sofia Coppola speelt Murray een eenzame acteur van middelbare leeftijd. Als hij voor werk in Japan is, ontmoet hij een al even eenzaam Amerikaans meisje met wie hij aan het feesten slaat.

Murray, die verder vooral bekend is van rollen in films als 'Ghostbusters' en 'Groundhog day', vond het nachtelijk festijn volgens één van de feestgangers vooral leuk omdat het er krioelde van de blonde Scandinavische meisjes. Het is niet duidelijk wat de acteur in Schotland doet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen