Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Williams en Wendy van Dijk blijven schaatsen

Shownieuws

De sterren van Dancing on Ice hebben afgesproken elke maand met elkaar te schaatsen. Dat zegt Wendy van Dijk. Staf Coppens werd zondag de winnaar van de show.

Wendy van Dijk en John Williams betreuren dat de ijsdansshow Dancing on Ice is afgelopen. De sterren hebben het zo naar hun zin gehad, dat ze hebben afgesproken elke maand 'lekker te gaan schaatsen met het groepje', zegt Van Dijk. Ze werd als zesde van de tien deelnemers uitgeschakeld.

"Het zou leuk zijn dat ook aan het publiek te laten zien, maar iedereen moet nu ook weer gewoon aan het werk dus het zal er niet van komen. Maar deze show zal altijd een enorm mooie herinnering blijven."

De Vlaming Staf Coppens werd zondag de winnaar van de schaatsshow. "Terecht", vindt Williams. "Staf was echt één met het schaatsen. Ik vind het alleen maar leuk dat iemand die zo gedreven was en er voortdurend mee bezig was ook de winnaar is geworden." Zelf heeft Williams, die het tot de laatste vier schopte, ook erg genoten van het schaatsen. "Wie weet ga ik nog wel demonstraties doen. En er is zelfs een aanvraag binnen om een ijsbaan naar mij te vernoemen."

Frans Bauer, die tijdens de finale van Dancing on Ice zong, vond het optreden op het ijs niet voor herhaling vatbaar. Ook deelname aan een eventueel vervolg op de schaatswedstrijd sluit hij uit. "Dan moet je meer kunnen dan ik", zegt de zanger. "Ik ken mezelf en weet dat ik het hierbij moet laten. Mijn schaatscarrière is net begonnen en net ook weer geëindigd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen