Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clown Bassie is een hansworst

Shownieuws

Clown Bassie kan binnenkort worden opgegeten. Vanaf 1 oktober verkopen slagerijen een busworst met daarop het gezicht van de 70-jarige grappenmaker.

Clown Bassie kan binnenkort worden opgegeten. Vanaf 1 oktober verkopen slagerijen een busworst met daarop het gezicht van de 70-jarige grappenmaker. Bassie verwacht een verkoopsucces. "Gerekend wordt op een verkoop van honderdduizend", vertelt de legendarische clown aan Novum Nieuws. Bij de worst krijgen de kopers de dvd 'Bassie en de reis van Zwarte Piet', een televisieproductie van vorig jaar.

Momenteel bereidt Bas van Toor, zoals de artiest in werkelijkheid heet, een nieuwe avonturenserie voor. In Bassie en de Ontvoering, vanaf januari te zien op Nickelodeon, gaat hij de confrontatie aan met een wel heel enge boef. "Jij wordt bekender dan alle boeven bij elkaar, inclusief de Baron uit de Bassie en Adriaan-series", zei Van Toor onlangs tegen de acteur.

Wie de geheimzinnige schurk speelt, blijft tot aan het einde van de serie geheim. Van Toor ontkent dat de boef, die een dreigend liedje zingt, te eng is voor kinderen. "Een kind moet griezelen. Anders waren Hans en Grietje en Kleinduimpje nooit zo populair geworden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen