Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Cornelissen is niet helemaal trouw

Shownieuws

Musicalproducent Hans Cornelissen is niet altijd trouw. "Iedereen die zegt dat hij volstrekt monogaam is, liegt volgens mij", zegt de 50-jarige theatermaker.

Musicalproducent Hans Cornelissen is niet altijd trouw. "Iedereen die zegt dat hij volstrekt monogaam is, liegt volgens mij", zegt de 50-jarige theatermaker zondag in De Telegraaf. Hij is bekend van zijn rol als Gert-Jan in 'Zeg 'ns Aaa'. Hij zou liegen als hij zichzelf 'volstrekt monogaam' zou noemen, geeft Cornelissen toe. Met zijn partner Tom heeft hij afgesproken dat het niet reëel is dat er nooit 'wat gebeurt'. "Daardoor blijft het in ons geval incidenteel."

Cornelissen onthult ook dat hij in zijn puberteit twijfelde aan zijn seksuele geaardheid. "Ik was heel vaak verliefd op meisjes. Ik heb ook een relatie gehad met een meisje waar ik helemaal blind op was." Nog steeds zoent hij wel eens met vrouwen aan de bar.

Dinsdag presenteert Cornelissen zijn musical 'Wat zien ik?' aan de pers. Het stuk gaat op 11 oktober in première in Schouwburg het Park in Hoorn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen