Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jambers: ik ben bijna geschiedenis

Shownieuws

Paul Jambers heeft gemerkt hoe snel televisiegezichten vergeten worden zodra ze uit beeld zijn. Hij kwam een jongen van 14 tegen, die geen idee had wie hij was.

Paul Jambers heeft gemerkt hoe snel bekende televisiegezichten weer vergeten worden zodra ze uit beeld zijn. De Vlaming kwam onlangs een jongen van 14 tegen, die geen idee had wie hij was. "Jambers is bijna geschiedenis", zegt hij in een interview met het Vlaamse blad Humo.

De 60-jarige Jambers heeft moeten inbinden toen hij stopte met zijn reportagereeks Jambers. Hij heeft geen secretaresse meer, geen chauffeur en geen etentjes met televisiebazen.

Onlangs maakte Jambers een reisprogramma met zijn eigen productiebedrijf. Hij voer hiervoor samen met zijn vrouw over de Middellandse en Adriatische Zee. Jambers weet nog niet wanneer deze serie wordt uitgezonden door de Belgische omroep VTM, zegt hij in het tijdschrift.

Jambers is bekend van de televisieprogramma's Jambers, Jambers 10 jaar later en Jambers.doc. In die programma's portretteerde hij excentrieke mensen. Vorig jaar stopte hij met de reportages.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen