Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bondgirl in de bres voor Daniel Craig

Shownieuws

De nieuwe bondgirl Caterina Murino komt op voor haar collega Daniel Craig. De 31-jarige actrice vindt dat mensen hem onderschatten, meldt The Sun.

De nieuwe bondgirl Caterina Murino komt op voor haar collega Daniel Craig. De 31-jarige actrice vindt dat mensen hem onderschatten, meldt The Sun. De 38-jarige Britse acteur is dit najaar voor het eerst te zien als James Bond in 'Casino royale'. Craig ligt onder vuur van Bond-fans omdat getwijfeld wordt aan zijn geschiktheid voor de rol van 007.

De Italiaanse actrice is blij dat niet iedereen te spreken is over Craig. "Dan staat ze in ieder geval een verrassing te wachten. Daniel is een professionele acteur. Hij komt levensecht over, ook als hij iemand vermoordt. Toen hij me kuste was dat ook echt ontzettend sexy."

Craig vroeg zijn critici deze week in Entertainment Weekly om een eerlijke kans als de nieuwe James Bond. Ook werd de acteur deze week verkozen tot de best geklede man van het jaar door het mannenblad Esquire. Hij speelde onder meer in 'Munich' (2005), 'The jacket' (2005) en 'Enduring love' (2004). Murino is vooral bekend van haar rollen in Italiaanse televisieproducties.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen