Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jodie Foster niet populair bij buren

Shownieuws

De buren van Jody Foster zien haar liever gaan dan komen. In de New York Post zeggen zij dat Foster onvriendelijk is en dat er doorgaans geen groet vanaf kan.

De buren van Jody Foster zien haar liever gaan dan komen. De Amerikaanse actrice heeft sinds drie jaar een appartement in een gebouw dat ze met meerdere mensen moet delen. Zij zeggen in de Amerikaanse krant New York Post dat Foster geen goede buur is.

De bewoners van de flat in Greenwich Village in Manhattan zijn erg sociaal, zeggen zij in de krant. "We wonen in een complex waar de mensen elkaar op een vriendelijke manier behandelen. Mevrouw Foster is een uitzondering op deze regel. Een groet kan er niet vanaf. Het is alsof ze bang is voor contact met haar buren." De vorige bewoonster van het appartement van Foster was Ricki Lake, die in de VS haar eigen praatprogramma had. "Ricki was altijd vriendelijk en beleefd, we missen haar allemaal", zegt een van de buren van Foster.

De 43-jarige Foster is onder meer bekend van rollen in de films 'Taxi driver' (1976), 'The accused' (1988) en 'The silence of the lambs' (1991). Voor deze laatste twee films won ze een Oscar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen