Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Plezier voorop bij voetbalwedstrijd sterrenteam

Shownieuws

De spelers uit het RTL sterrenvoetbalteam vonden de partij tegen Lucky Ajax geweldig. Een slechte conditie of slecht balspel deed niets af aan het plezier.

De spelers uit het RTL Sterrenvoetbalteam vonden de voetbalpartij tegen Lucky Ajax, ondanks het verlies, stuk voor stuk geweldig. Een slechte conditie of slecht balspel deed niets af aan het plezier dat de BN'ers beleefden aan de wedstrijd. Het RTL Sterrenvoetbalteam verloor vrijdag met 2-0 in de Amsterdam ArenA tijdens de open dag van Ajax.

Coach Jörgen Raymann had een speciale tactiek toegepast. "Het belangrijkste, dat was de insteek. Als je niet wint, dan verlies je. We hebben verloren, maar daar gaat het niet om." Ook rapper Lange Frans was niet van zijn stuk gebracht door de nederlaag. "We zijn afgeslacht, maar als je wordt afgeslacht, dan maar beter door een keurslager. Het was een droom om hier te spelen."

Ruud Benard vond de wedstrijd eveneens geweldig. "Mijn conditie liet misschien te wensen over, maar dat maakt niets uit", zei de oud-deelnemer van Big Brother. "Dit is een droom die werkelijkheid is geworden. Het is hemels." De NAC-supporter was voor aanvang zenuwachtig. "Mijn hart klopte in mijn keel. Om op hetzelfde veld als Ajax te mogen spelen, dat is geweldig." Voor Lodewijk Hoekstra, presentator van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin, ging het ook niet om de winst. "Het is gezellig en daar gaat het om. Mijn conditie is onvoldoende en mijn balspel is slecht, maar dat doet er allemaal niet toe."

Het was vrijdag voor het eerste dat het RTL Sterrenvoetbalteam in de Amsterdam ArenA speelde. De tegenstander, Lucky Ajax, is een team van bekende oud-spelers van de gelijknamige voetbalclub. De Nederlandse rapper Ali B speelde als gastspeler mee bij Lucky Ajax. Eerder speelde het RTL Sterrenvoetbalteam onder meer in het Gelredome tegen oud-Vitesse en op de open dagen van Feyenoord en ADO Den Haag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen