Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit op Piratenfestijn in Lutjebroek

Shownieuws

Jan Smit en Peter Beense treden op bij het Piratenfestijn 7 oktober in Lutjebroek. Verder zijn onder anderen De Sjonnies, Koos Alberts en Jan Keizer te zien.

Jan Smit en Peter Beense treden op tijdens het Mega Piratenfestijn van 7 oktober in Lutjebroek. Met deze twee levensliedzangers is het programma compleet, meldt een woordvoerder van het reizende muziekfestival.

Verschillende artiesten uit de piratenwereld maken hun opwachting in Lutjebroek. Zo zijn onder anderen De Sjonnies, Koos Alberts, Jan Keizer, Dennie Christian, Bonnie St. Clair, Henk Wijngaard en Sugar Lee Hooper te zien. Willie Oosterhuis van RTV-Oost presenteert het festival.

Tijdens het Mega Piratenfestijn in Balkbrug, volgende week zaterdag, worden opnamen gemaakt voor de plattelandssoap 'Van Jonge Leu en Oale Groond'. In de soap krijgt een van de hoofdpersonen een relatie met een Nederlandstalige zangeres. In de serie zingt zij een lied op het podium van het Mega Piratenfestijn. Zanger Jannes presenteert tijdens het festival in Balkbrug zijn nieuwe cd 'Laat me vrij'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen