Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Froger stond niet in de ArenA voor het geld

Shownieuws

René Froger was de eerste Nederlandse artiest die de Amsterdam ArenA vol kreeg. Vier avonden achter elkaar. Froger zegt het niet te hebben gedaan voor het geld.

René Froger was de eerste Nederlandse artiest die de Amsterdam ArenA vol kreeg. Vier avonden achter elkaar. Froger zegt het niet te hebben gedaan voor het geld. "Als je op een eerste avond met een vol stadion quitte draait, moet je tevreden zijn," zegt de zanger in een interview met 'TV Weekeinde'.

De Amsterdamse zanger is daar nooit gaan staan om rijk te worden. "Je staat daar om het meegemaakt te hebben. Het is natuurlijk wel goed voor je carrière. Ik ben eigenlijk nooit met geld bezig, succes is veel belangrijker." Toch had Froger in het begin zijn twijfels. "Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel het niet arrogant. In het begin vond ik dat de ArenA er nog niet aan toe was. De Kuip had pophistorie. Ahoy ook, maar de ArenA niet."

Eind mei stond de zanger samen met zijn vrienden Gerard Joling en Gordon in de ArenA. Geer, Goor en Froger stonden toen drie avonden in het voetbalstadion met Toppers in Concert. Froger heeft de twee andere zangers in het verleden weer bij elkaar gebracht. "Ik heb ze met een fles rosé bij mij de tuin in gelokt en gezegd dat het gezeik nu een keertje over moest zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen