Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The Punisher 2' wordt nog harder dan deel 1

Shownieuws

'The Punisher 2', het vervolg op de stripverfilming uit 2004, wordt nog harder en bloederiger dan het origineel. Dat zegt hoofdrolspeler Thomas Jane.

'The Punisher 2', het vervolg op de stripverfilming uit 2004, wordt nog harder dan het origineel. "Het script is binnen een paar weken klaar en het wordt duisterder, bloederiger en onvriendelijker dan de eerste aflevering", zei hoofdrolspeler Thomas Jane op de website van MTV.

In de oorspronkelijke film wordt het gezin van politieman Frank Castle uitgemoord. De door verdriet verscheurde agent zweert wraak te nemen op de daders en alle andere boosdoeners die vrij rondlopen. In deel 2 bindt Castle de strijd aan met een topcrimineel die de onderwereld van New York in zijn macht probeert te krijgen.

In 1974 dook de figuur van Punisher voor het eerst op in een stripverhaal, waarin hij Spiderman probeert te doden. De wreker houdt Spiderman onterecht voor een moordenaar. Castle dook in steeds meer strips op. In zijn eigen reeks werd hij afgeschilderd als keiharde held. In 1989 volgde de eerste verfilming, met Dolph Lundgren en Jeroen Krabbé.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe film in de bioscoop is te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen