Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dallas'-film verliest sterren

Shownieuws

De 'Dallas'-film krijgt geen sterrenbezetting. John Travolta, die oliebaron J.R. Ewing speelt, is de enige beroemdheid die nog meedoet aan de soapverfilming.

De 'Dallas'-film krijgt geen sterrenbezetting. John Travolta is de enige grote beroemdheid die nog meedoet aan de soapverfilming. De acteur neemt de rol van de schurkachtige oliebaron J.R. Ewing op zich.

Aanvankelijk werd voor de film en zijn sterren 65 miljoen dollar uitgetrokken, ongeveer 52 miljoen euro. Omdat jonge bioscoopgangers nooit van de televisieserie uit de jaren tachtig zouden hebben gehoord, wordt het project nu minder ambitieus opgezet. Door een verlaging van het budget kunnen de makers geen sterrencast meer betalen, meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Daarom worden Luke Wilson, die Bobby Ewing zou vertolken, en Shirley MacLaine, die in de huid van Miss Ellie zou kruipen, vervangen. De onderhandelingen met Meg Ryan, die de drankzuchtige Sue Ellen zou spelen, zijn stopgezet. Aanvankelijk zou Jennifer Lopez de rol invullen, maar ze bedankte in augustus.

Eerder stapte regisseur Robert Luketic op. Hij zou het niet eens zijn met de casting van de film. Het project wordt nu geregisseerd door Gurinder Chadha, eerder verantwoordelijk voor de regie van 'Bend it like Beckham' (2002). Ook zij sluit niet uit dat ze opstapt. De start van de opnamen is verschoven van november naar januari.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen