Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit moet wijken voor Marco Borsato

Shownieuws

Marco Borsato en Lucie Silvas hebben Jan Smit van de eerste plaats in de Mega Top 100 verstoten. De Volendamse zanger hield deze plaats zes weken bezet.

Marco Borsato heeft Jan Smit van de eerste plaats in de Mega Top 100 verstoten. De Volendamse zanger hield deze plaats zes weken bezet met zijn nummer 'Als de morgen is gekomen'. Zaterdag kwam 'Everytime I think of you' van Marco Borsato en de Britse zangeres Lucie Silvas vanuit het niets terecht op de eerste plaats.

Borsato behaalde vrijdag ook al succes. Hij ging toen met drie TMF Awards naar huis in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Hij won in de categorieën beste mannelijke artiest en beste popact en kreeg de 538 single-award voor zijn nummer 1-hit Rood.

Jan Smit neemt de tweede plaats over van Chipz. Het nummer 'One day when I grow up' de kinderpopgroep zakte in een week elf plaatsen naar nummer 13. De derde plaats is voor James Morrison met 'You give me something'. De zanger zou vrijdag optreden bij de TMF Awards, maar moest afzeggen wegens ziekte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen