Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George hekelt nieuwe Culture Club

Shownieuws

Boy George heeft uitgehaald naar de nieuwe zanger van Culture Club. Hij vindt het optreden van Sam Butcher, de nieuwe zanger van de band, 'vreselijk'.

Boy George heeft uitgehaald naar de nieuwe zanger van Culture Club, Sam Butcher. De vroegere voorman van de groep vindt het optreden van Butcher 'vreselijk' en 'niet om aan te zien'. Dat meldt de Britse omroep BBC.

Onlangs werd bekend dat Culture Club weer bij elkaar komt. Boy George wilde echter niet opnieuw optreden met de band. Na zijn afwijzing namen de bandleden Butcher deze zomer als zanger aan. De nieuwe Culture Club begint 7 december met een toer door Engeland.

Boy George, wiens echte naam George O'Dowd is, bekeek een filmpje van een optreden van de Culture Club op de MySpace-pagina van de groep. "Ik heb het geprobeerd, maar ik vind het niet mooi. Het zijn mijn nummers, die gaan me aan het hart", vertelde hij de BBC.

In Engeland werd de nu 45-jarige Britse zanger in 1986 veroordeeld voor heroïnebezit. Hij moest zich toen laten opnemen in een kliniek. Dat betekende het einde van Culture Club, die hits had met 'Karma chameleon' en 'Do you really want to hurt me'.

In oktober vorig jaar werd de zanger in New York betrapt op het bezit van cocaïne. Hiervoor moest hij in augustus een taakstraf verrichten. Hij moest vijf dagen vuil ophalen en straatvegen voor de dienst afvalverwerking in New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen