Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'LL Cool J geeft man van J.Lo het nakijken'

Shownieuws

Bij de opnamen van de videoclip van Jennifer Lopez en LL Cool J hing de spanning tussen de twee in de lucht. De man van Lopez hield het niet lang uit op de set.

Bij de opnamen van de nieuwe videoclip van Jennifer Lopez en hiphopper LL Cool J hing de spanning tussen de twee in de lucht. De 37-jarige zanger Marc Anthony, de man van Lopez, heeft het niet lang uitgehouden op de set. Hij verliet het terrein na twee minuten. Dat meldt de Britse krant de Daily Mirror.

LL Cool J maakte zijn naam waar. De afkorting van zijn naam staat voor 'Ladies Love Cool James'. Volgens de Amerikaanse hiphopper sprong er een vonk over tussen hem en de 37-jarige Lopez bij het maken van de clip van 'Control myself'. "Dat is ook de reden dat haar man heel snel weer de set verliet", verklaart hij in de krant.

LL Cool J, wiens echte naam James Todd Smith III is, vestigde zijn naam in de jaren tachtig met de rapballad 'I need love'. De 38-jarige hiphopper bracht elf albums uit, waarvan 'Mr. Smith' het meeste succesvolle was, met hits als 'Hey lover' en 'Doin it'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen