Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnieuw ongeluk gevolg Angelina Jolie in India

Shownieuws

Het gevolg van Angelina Jolie in India is weer betrokken geraakt bij een ongeluk. Getuigen meldden de Indiase politie dat haar bodyguards door rood reden.

Het gevolg van Angelina Jolie in India is opnieuw betrokken geraakt bij een verkeersongeluk. Dat melden verschillende Britse media vrijdag. Getuigen vertelden de Indiase politie dat haar bodyguards, die een zwarte auto bestuurden, door rood reden. De auto raakte een motor en maakte daarbij twee slachtoffers. Daarna zou de auto zijn doorgereden. De lijfwachten reden achter Jolie aan, die van haar hotel naar de filmset gereden werd.

Eerder deze week vond een aanrijding plaats tussen een Indiase motorrijder en een auto van de filmcrew van 'A mighty heart', waarin Jolie de hoofdrol speelt. De 19-jarige motorrijder liep lichte verwondingen op. Volgens het slachtoffer reed de auto na het ongeluk snel weg. Beide ongevallen vonden plaats in de miljoenenstad Pune.

Een Indiase politiewoordvoerder verklaarde vrijdag aan persbureau Reuters dat de beveiliging van Jolie verhoogd wordt 'om ervoor te zorgen dat dergelijke ongelukken niet meer zullen voorkomen.' Jolie is met haar kinderen en echtgenoot Brad Pitt in India voor opnamen van de verfilming van het leven van de vermoorde journalist Daniel Pearl. Het gezin wordt overstelpt met aandacht uit de media.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen