Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher verlaat 'Chicago' wegens keelontsteking

Shownieuws

De Amerikaanse zanger Usher heeft zijn laatste optredens in de musical 'Chicago' moeten schrappen. De r&b-ster lijdt sinds vorige week aan een keelonsteking.

(Novum/AP) - De Amerikaanse zanger Usher heeft zijn laatste optredens in de musical 'Chicago' moeten schrappen. De r&b-ster lijdt sinds vorige week aan een keelontsteking en is al die tijd niet in staat geweest om in de show te verschijnen. Dat heeft zijn manager bekendgemaakt.

De zanger, die in het echt Usher Raymond heet, vertolkte sinds augustus de rol van advocaat Billy Flynn in de opnieuw uitgevoerde musical. Op 14 oktober zou Usher, die op dezelfde datum jarig is, zijn twee maanden durende deelname aan de show afsluiten.

Het voormalige koorknaapje liet zijn fans weten dat het hem spijt dat hij niet meer in de musical te zien zal zijn. De producent van de show, Barry Weissler, uitte zijn steun aan de zieke zanger. "Usher maakte een spectaculair Broadway-debuut. Hij was zeer toegewijd en hij was met zijn bijzondere talent een toevoeging voor de show", zei hij. "Usher zal altijd welkom zijn op Broadway."

Acteur Bernard Dotson, die in de musical 'Jesus Christ superstar' speelde, vervangt Usher tijdens zijn afwezigheid. De huidige uitvoering van 'Chicago' heeft, sinds de première in 1996, zes Tony Awards binnengesleept.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen