Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer voor het eerst op glad ijs

Shownieuws

Frans Bauer begeeft zich op glad ijs. De volkszanger maakt zaterdag zijn eerste slagen op de ijsbaan. Het is voor het eerst dat hij de schaatsen onderbindt.

Frans Bauer gaat deze week voor het eerst van zijn leven op gladde ijzers staan. "Nooit eerder bond hij de schaatsen onder", zegt zijn woordvoerder vrijdag. In de finaleshow van het programma Dancing on ice toont Bauer zijn zangkunsten, waarbij hij voor zijn optreden kort gaat schaatsen.

Eerder ging het gerucht dat de volkszanger oververmoeid zou zijn. Zijn woordvoerder ontkent dat. "Het was gewoon griep. Hij heeft lekker in bed gelegen en is nu uitgeziekt." Vrijdag begint Bauer dan ook gewoon met de repetities voor zijn optreden van zaterdag. Hij krijgt les van professionele schaatsers van Dancing on ice. Een kür gaat hij niet schaatsen, maar een paar slagen op het ijs is volgens zijn woordvoerder al een hele prestatie. "Helemaal als hij daarbij overeind blijft."

Froukje de Both is de enige Nederlandse deelnemer die nog in de finale staat van het programma. Kelly Pfaff en Staf Coppens zijn haar Vlaamse medefinalisten. Zondag is de uitslag van de ijswedstrijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen