Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Inkel biedt Natasia aan Gouden Kooi te verlaten

Shownieuws

Jeroen van Inkel betaalt Natasia haar borg van tienduizend euro terug als ze De Gouden Kooi verlaat. De radio-dj vindt dat ze terug moet naar haar kinderen.

Radio-dj Jeroen van Inkel heeft in zijn ochtendprogramma op Q-music deelneemster Natasia van De Gouden Kooi aangeboden de luxe villa te verlaten. Als ze op het aanbod ingaat, betaalt Q-music haar inleg van tienduizend euro terug en helpt haar bij het vinden van een baan als directiesecretaresse. Het aanbod staat in een brief die vrijdagochtend in veelvoud vanuit een helikopter in de achtertuin van De Gouden Kooi werd gedropt.

"Ik wil me nergens mee bemoeien, maar ik zou mij heel goed voor kunnen stellen dat je ondertussen op je besluit terug zou willen komen en lekker weer naar je eigen huis en naar je kinderen terug zou willen gaan", schrijft Van Inkel. De dj, die zelf vader is van twee dochters, sluit zijn brief af met 'een bezorgde vader'. Als Natasia op het aanbod ingaat, moet ze dinsdag om 08.30 het huis verlaten.

Volgens Q-Music heeft Natasia dolenthousiast op de brief gereageerd. Ze heeft nog niet besloten of ze op het aanbod ingaat. Alle deelnemers van het programma moesten een borg van tienduizend euro betalen. Wie het huis binnen een jaar verlaat, krijgt het geld niet terug.

De 32-jarige Natasia ligt onder vuur omdat ze volgens de PvdA met haar deelname aan het Talpa-programma haar kinderen verwaarloost. De partij liet eerder weten Kamervragen aan de ministers van Justitie en Onderwijs te stellen om erachter te komen of Natasia uit de ouderlijke macht moet worden gezet. Premier Balkenende reageerde door te stellen dat wie moeite heeft met het programma, er niet naar moet kijken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen