Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adoptie zoon Madonna bijna rond

Shownieuws

Madonna en haar man Guy Ritchie hebben donderdag in Malawi de adoptiepapieren voor David ingediend bij een rechter. De rechter moet nog een uitspraak doen.

(Novum/AP) - Madonna en haar man Guy Ritchie hebben donderdag in Malawi de adoptiepapieren voor de 1-jarige David ingediend bij een rechter. Terwijl de popster met de vader van het jongetje praatte, droeg ze het kindje bij zich.

Kingston Kilembe, directeur van de Malawische kinderbescherming, vertelde dat het echtpaar de gangbare adoptieprocessen doorliep. "Dit is al een tijdje aan de gang. We zijn nu in het eindstadium beland." De rechter moet nog een uitspraak doen voor Madonna het kind mee kan nemen.

De documenten zijn getekend door Yohame Banda, de vader van het jongetje. De moeder overleed een maand na de geboorte van haar zoontje aan complicaties van de bevalling. Banda ontmoette het echtpaar in de rechtszaal. "Madonna stelde me veel vragen. Ze beloofde ook dat ze David, als hij ouder is, mee terug zal nemen naar Malawi om het land te bezoeken." Hij zegt blij te zijn dat zijn zoon aan de armoede in het land kan ontsnappen.

De 48-jarige popster heeft al twee kinderen. De 10-jarige Lourdes kreeg ze met fitnesstrainer Carlos Leon, de 5-jarige Rocco heeft ze met haar huidige echtgenoot Guy Ritchie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen