Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stern officieel vader van dochter Anna Nicole

Shownieuws

Howard Stern, de vriend en voormalig advocaat van Anna Nicole Smith, staat officieel geregistreerd als de vader van haar dochter.

(Novum/AP) - Howard K. Stern, de vriend en voormalig advocaat van Anna Nicole Smith, staat officieel geregistreerd als de vader van haar dochter. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People staat hij op het geboortecertificaat vermeld als de vader van de één maand oude Dannielynn Hope. Het meisje draagt ook zijn achternaam.

Stern is niet de enige die beweert de vader van de baby te zijn. Persfotograaf Larry Birkhead claimt ook haar verwekker te zijn. Hij heeft een rechtszaak aangespannen, waarin hij een vaderschapstest eist. Uiteindelijk wil hij de voogdij over het meisje.

De geboorte van Dannielynn werd overschaduwd door de dood van Smiths 20-jarige zoon Daniel. Hij overleed drie dagen na de geboorte van zijn halfzusje naast het kraambed van zijn moeder.

Woensdag maakte de advocaat van Anna Nicole, die ook verantwoordelijk was voor de verdeling van de nalatenschap van Daniel, bekend dat hij ontslag had genomen. Michael Scott verklaarde de voormalige playmate niet langer te willen vertegenwoordigen 'vanwege onenigheid over zaken rondom Daniels dood'. Hij vertelde geschrokken te zijn van het feit dat Anna Nicole nog voordat ze haar zoon had begraven, haar relatie met Stern bezegelde tijdens een ceremonie. Ondanks dat het niet om een officieel huwelijk ging vond Scott de gelegenheid ongepast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen