Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoofdrolspeler Winx Club debuteert zondag

Shownieuws

Chris de Boer debuteert zondag in de Winx Club on Tour. Hij zou al eerder meedoen, maar was uitgeschakeld door een wond die hij opliep tijdens de repetities.

Chris de Boer, die de rol van Sky speelt in de Winx Club on Tour, debuteert zondag in de theatershow. De acteur zou vorige week vrijdag al bij de première aanwezig zijn, maar hij was uitgeschakeld door een wond aan zijn scheenbeen die hij opliep tijdens de repetities.

De Boer speelt een van de 'specialisten' in de kindermusical, die is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm. Deze jongens, die op de magische Rode Fontein school zitten, zijn bevriend met de zes feeën waar het verhaal om draait. Bloom, Flora, Musa, Tecna, Layla en Stella gaan de strijd aan met de heksen van de Wolkentoren. De hoofdrollen worden vertolkt door jonge acteurs. Irene Moors is een bekend gezicht op het toneel. Zij speelt het hoofd van de feeënschool Alfea.

De producenten van de Winx Club on Tour maakten woensdag bekend dat er wegens succes van de show twee extra voorstellingen zijn ingelast. Op 20 oktober wordt er een extra voorstelling gegeven in Ahoy' in Rotterdam en 27 oktober staan de feeën een keer extra in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen