Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau wil meer dan alleen amusement maken

Shownieuws

Televisiepresentator Beau van Erven Dorens werkt aan vijf boeken, zes toneelstukken en vier televisieseries. Binnenkort komt zijn debuutroman 'Pijn' uit.

Beau van Erven Dorens werkt aan vijf boeken, zes toneelstukken en vier televisieseries. "Ik vind niet dat iemand het recht heeft om mij tegen te houden in mijn tomeloze ambitie", zegt de 35-jarige televisiepresentator in Vara TV Magazine.

Naast het maken van amusement wil Beau ook iets 'op een hoogwaardig creatief niveau' neerzetten. "Ik zou niet aan de hemelpoort bij Petrus willen aankomen en alleen maar kunnen zeggen: ik heb Deal or No Deal gepresenteerd." Aan de andere kant vindt hij het geen schande dat hij met dat spelprogramma Talpa goed op de kaart heeft gezet. "Ik voel me er heel erg mee verbonden en ik geef nooit op."

Het is niet de eerste keer dat Beau zich met 'hoge cultuur' bezighoudt. Binnenkort komt zijn debuutroman 'Pijn' uit, een cynisch verhaal over de reclamewereld.

Eerder legde de televisiepersoonlijkheid zijn ervaringen als student vast in columns en stukken in studentenbladen. Hij heeft deze aangevuld met anekdotes en tips voor zijn 'Handboek voor studenten voor beginners' (vierde druk) en het 'Handboek voor studenten voor gevorderden'. De columns die hij schreef voor Nieuwe Revu zijn gebundeld in 'Het boze oog'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen