Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joling haalt uit naar Sittah

Shownieuws

Gerard Joling vindt Sittah een ontgoocheling. Volgens de zanger haalt de illusioniste op een ordinaire manier uit naar voormalige werkgever, Hans Klok.

Gerard Joling vindt Sittah een ontgoocheling. Volgens de zanger haalt de illusioniste op een ordinaire manier uit naar haar voormalige werkgever, Hans Klok. "Ze hunkert blijkbaar naar aandacht en publiciteit, maar als je echt goed bent heb je dat helemaal niet nodig", zegt Joling in het weekblad Story.

Joling vindt de manier waarop Sittah nu praat over de man aan wie zij haar succes te danken heeft misplaatst. De blonde illusioniste beweerde vorige week in De Telegraaf dat Klok jaloers was op haar succes. Met haar uitspraken over de jaloerse Klok, reageerde Sittah op zijn uitspraak dat goochelen niets voor vrouwen is. "Op een of andere manier vind ik vrouwen nooit zo geloofwaardig; ik vind het toch meer een mannenberoep", zei hij in september in het mannenblad FHM.

Joling kent Klok al jaren en beschouwt hem als een goede vriend. Hij weet dan ook zeker dat Klok niet jaloers is. Met de uitspraken die Sittah deed heeft ze haar 'oude nest bevuild', vindt de zanger. "Het is een soort code in ons vak dat je zoiets vooral nooit doet."

Sittah werd in augustus in de Zweedse hoofdstad Stockholm uitgeroepen tot beste illusioniste ter wereld op het WK Magic. Klok heeft zelf nooit gewonnen op het WK Magic. Het wereldkampioenschap goochelen wordt sinds 1948 gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen