Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteurs Lost bang voor ontslag

Shownieuws

De cast van Lost is onzeker: ze krijgen hun scripts daags van tevoren, dus niemand weet of hij uit de serie wordt geschreven.

(Novum/AP) - De castleden van de Amerikaanse televisieserie Lost leven continu in onzekerheid. Dat vertelt acteur Josh Holloway, die Sawyer speelt in de serie, in het tijdschrift Men's journal. De acteurs zijn bang om uit de serie geschreven te worden, die gaat over de overlevenden van een vliegtuigramp die stranden op een tropisch eiland.

Holloway vertelt dat de castleden het script pas drie dagen voor de opnamen te zien krijgen. "Iedereen is bang om dood te gaan in het verhaal. En dat weet je dan pas vlak van tevoren." De acteurs hebben hun leven aangepast aan de serie. Het grootste deel van de cast woont op Hawaï waar de serie wordt opgenomen. "Het is een gevoelige kwestie. Mensen hebben huizen hier, hun kinderen gaan hier naar school."

Het derde seizoen van Lost is deze week begonnen in de Verenigde Staten. Wanneer de afleveringen in Nederland worden uitgezonden, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen