Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna adopteert Malawisch jongetje'

Shownieuws

Madonna heeft een 1-jarig jongetje uit Malawi geadopteerd. Dat zegt de vader van het kind, die blij is dat zijn zoon David aan de armoede kan ontsnappen.

(Novum/AP) - Madonna heeft een 1-jarig jongetje uit Malawi geadopteerd. Dat zegt de vader van het kind, die blij is dat zijn zoon David aan de armoede in het land kan ontsnappen. Vorige week gingen al geruchten over plannen van Madonna een kind te adopteren uit het Afrikaanse land, maar die werden weggewuifd door haar woordvoerder Liz Rosenberg. Ook nu wil Rosenberg het bericht niet bevestigen.

De 32-jarige vader van het jongetje dat zou zijn geadopteerd wilde wel praten. Hij vertelde dat zijn vrouw een maand na de geboorte van David overleed aan complicaties na de bevalling. Sindsdien verblijft zijn zoon in een weeshuis vlakbij de grens met Zambia. Ook de oma van het kind bevestigde het bericht over de adoptie.

Madonna arriveerde vorige week in Malawi in het kader van haar liefdadigheidprogramma 'Raising Malawi', dat hulp biedt aan de ongeveer één miljoen weeskinderen in het land, van wie een groot deel aan aids lijdt. Tijdens haar verblijf bezocht ze verschillende weeshuizen, waaronder dat waar David woont.

De 48-jarige popster heeft al twee kinderen. De 10-jarige Lourdes kreeg ze met fitnesstrainer Carlos Leon, de 5-jarige Rocco heeft ze met haar huidige echtegenoot Guy Ritchie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen