Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ton en Heleen van Royen samen uit de kleren

Shownieuws

Televisiepresentator Ton van Royen gaat samen met zijn vrouw uit de kleren. Aanvankelijk zou enkel schrijfster Heleen van Royen zijn te zien in de reportage.

Televisiepresentator Ton van Royen gaat samen met zijn vrouw uit de kleren. Aanvankelijk zou enkel schrijfster Heleen van Royen te zien zijn in de reportage in het decembernummer van Playboy, maar de bestsellerauteur vond dat Ton ook wel eens 'in zijn blote kont' mocht. Het zou volgens Heleen onterecht zijn dat vooral vrouwen naakt moeten poseren.

"Dan moet dat maar in hemelsnaam", zegt hoofdredacteur Jan Heemskerk van Playboy. Omdat de lezers van Playboy weinig behoefte zullen hebben aan een naakte man, is Ton op slechts één foto te zien.

Volgende week gaat het echtpaar, dat in Portugal woont, naar Ibiza voor de reportage. Heleen krijgt een 'fortuin' voor de reportage, zegt Heemskerk zonder een getal prijs te geven. Eerder liet Heleen weten tweehonderdduizend euro voor een naaktreportage in Playboy te willen.

Heemskerk hoopt binnenkort van de blonde Gouden Kooi-bewoonster Nena te horen of zij wil poseren in het blad. De 19-jarige schoonheid laat op de site van het tv-programma weten dat niet te doen. Heemskerk heeft dat ook gezien, maar nog geen definitieve afmelding gehad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen