Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek kan even niet improviseren

Shownieuws

Het kan nog wel even duren voordat Daphne Bunskoek weer is te zien in RTL Boulevard. Zaterdag was de televisiepresentatrice betrokken bij een auto-ongeluk.

Het kan nog wel een paar dagen duren voordat Daphne Bunskoek weer is te zien in RTL Boulevard. Zaterdagavond was de 32-jarige televisiepresentatrice betrokken bij een auto-ongeluk in Amsterdam. "Het is een liveprogramma, waarin elke dag een topprestatie van haar wordt verwacht", legt een woordvoerder van RTL Nederland uit. "Ze moet goed in haar vel zitten om het goed over te brengen op de mensen."

Daphne raakte bij het ongeluk niet gewond, maar ze is wel erg geschrokken, zegt de zegsman van RTL. Een 20-jarige bestuurder van een scooter belandde na de botsing met Bunskoeks auto in het ziekenhuis. De presentatrice is niet door rood gereden, benadrukt RTL.

Maandag werd de presentatieklus van Daphne overgenomen door nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers. Dinsdag is Robert ten Brink haar vervanger. De reden voor de vervanging werd maandag niet gegeven in het roddelprogramma. "Daphne wilde het nieuws niet op een sensationele manier naar buiten brengen", verklaart de woordvoerder van RTL. "Uit respect voor het slachtoffer en zijn familie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen