Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina en Brad gespot in Amsterdam

Shownieuws

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn dinsdag gezien in een woning aan de Leidsegracht in Amsterdam. Bij nader inzien ging het om beelden van Madame Tussauds.

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn dinsdag gezien in een woning aan de Leidsegracht in Amsterdam. Veel pers kwam opdraven, omdat het gerucht ging dat het Hollywood-koppel een bezichtiging kreeg in het prijzige grachtenpand. Bij nader inzien ging het niet om Angelina en Brad in levenden lijve, maar om levensechte beelden van Madame Tussauds Amsterdam. Dat heeft het wassenbeeldenmuseum in een persbericht laten weten.

Op het eerste gezicht leek het er sterk op dat de filmsterren zelf in het grachtenpand aanwezig waren. Door het raam waren overduidelijk de profielen van de beroemdheden te zien, alleen bewogen de silhouetten voor het raam niet.

Al geruime tijd gaat het gerucht dat Pitt een appartement heeft in Amsterdam. Madame Tussauds heeft daarop bij de komst van de nieuwste beelden van Pitt en Jolie ingespeeld. De stunt is uitgevoerd in samenwerking met het Amsterdamse makelaarskantoor Broeren & Wiegers.

Vorige week meldde het televisieprogramma RTL Boulevard dat het Hollywood-koppel in Amsterdam een huis wil kopen. Het is niet duidelijk of dat verhaal deel uitmaakt van de publiciteitsstunt van het wassenbeeldenmuseum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen