Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mepper van Gordons vriend nacht in cel

Shownieuws

De man die de vriend van zanger Gordon heeft mishandeld, moest de nacht van zaterdag op zondag in de cel doorbrengen. Bartho kreeg zomaar een kopstoot.

De man die zaterdagavond in een Hilversumse club de vriend van Gordon heeft mishandeld, heeft de nacht van zaterdag op zondag in een politicel moeten doorbrengen. Dat schrijft Gordon dinsdag op zijn weblog.

Gordons vriend Bartho Boer kreeg volgens de zanger uit het niets een kopstoot en ontsnapte nog maar net aan een vuistslag. De agressieveling wilde hem passeren, maar Bartho kon geen kant op wegens de drukte.

Toen de Hilversumse uitbater de boosdoener niet de zaak uit wilde zetten, meldden Gordon en Bartho zich bij de politie. Die was binnen vijf minuten aanwezig, schrijft Gordon. Bartho heeft aangifte gedaan van mishandeling. "In deze maatschappij die door dit soort idioten naar de klote wordt geholpen, is er maar een oplossing en dat is straffen", vindt Gordon. "Iedereen die dit meemaakt, zou dit moeten doen, zodat opgefokte, doorgesnoven idioten geen kans meer hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen