Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson gelooft niet in monogamie

Shownieuws

Scarlett Johansson gelooft niet in monogamie. Toch is ze trouw aan haar vriend, acteur Josh Hartnett. Dat vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift Allure.

(Novum/AP) - Scarlett Johansson is trouw aan haar vriend, acteur Josh Hartnett, ook al gelooft ze niet in monogamie. "Ik denk dat we instinctief niet gemaakt zijn om één partner te hebben, maar als ik een relatie heb, werk ik er hard aan om die te laten slagen", vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Allure.

In het interview vertelt de 21-jarige blondine erg verliefd te zijn op haar vriendje. "Hij is een fantastisch persoon. Ik ben heel erg blij en gelukkig met hem." De actrice maakt korte metten met de verhalen dat ze geen problemen heeft met overspel. "Ik denk heel vrij over seks, maar als ik een serieuze relatie heb, dan richt ik me daarop."

Johansson en Hartnett leerden elkaar begin dit jaar kennen op de set van de film 'The black dahlia'. De film van regisseur Brian de Palma beleeft zijn Nederlandse première als opening van het eerste Leidse filmfestival eind deze maand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen