Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit gestrand op vliegveld in Londen

Shownieuws

Jan Smit is donderdag net als duizenden anderen gestrand op het vliegveld Heathrow in Londen vanwege de terreurdreiging.

Jan Smit is donderdag gestrand op het Londense vliegveld Heathrow in alle commotie rondom de verijdelde terreuraanslagen. Dit zegt de zanger vrijdag tegen Novum Nieuws. Hij liep een urenlange vertraging op.

De 20-jarige Smit zegt dat er in eerste instantie weinig door hem heen ging. "We wisten niet wat er ging gebeuren. Er was weinig tijd om na te denken." Na verloop van tijd drong het tot de zanger door wat er precies aan de hand was. "Het was heel paniekerig, alles was afgesloten en er was veel politie."

Als eerste belde Smit zijn manager Jaap Buys. "Ik moest de volgende dag in Oostenrijk zijn. Ik had geen idee hoe ik daar ging komen." Uiteindelijk is de Volendammer donderdagavond met de boot aangekomen in Nederland. Zijn koffers heeft hij nog niet terug.

Vrijdag reist de zanger af naar Oostenrijk. Voor een Duits televisieprogramma bezoekt Smit als verslaggever verschillende festivals en concerten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen