Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Phil keert terug naar New Orleans na orkaan

Shownieuws

Dr. Phil heeft opnieuw New Orleans bezocht voor enkele afleveringen van zijn tv-programma. Hij kwam daar al eerder om de gevolgen van de orkaan Katrina te zien.

(Novum/AP) - Dr. Phil heeft deze week opnieuw New Orleans bezocht voor enkele afleveringen van zijn televisieprogramma. Hij kwam daar al eerder om de gevolgen te aanschouwen van de orkaan Katrina. De wervelwind liet vorig jaar een spoor van verwoesting achter aan de zuidoostkust van de Verenigde Staten.

Deze week bezocht Phil McGraw veel van de mensen en plaatsen in New Orleans die hij kort na de orkaan ook had opgezocht. De nieuwe afleveringen zijn binnenkort in Amerika te zien op televisie.

De 55-jarige McGraw geeft in zijn praatprogramma psychologisch advies aan mensen met allerlei problemen. Vorig jaar bezocht hij New Orleans om mensen te helpen die geestelijke problemen ondervonden van de gevolgen van de orkaan en om de aandacht te vestigen op het herstel van de stad.

Donderdag vond op initiatief van McGraw een benefietconcert in New Orleans plaats voor de slachtoffers van het natuurgeweld. Tot de artiesten die acte de présence gaven, behoorden Brian McKnight, Allen Toussaint en Brooks & Dunn.

Phil McGraw begon als relatiedeskundige in de talkshow van Oprah Winfrey. In september 2002 kreeg hij zijn eigen show, 'Dr. Phil', waarin hij mensen helpt die problemen hebben op het gebied van relaties en gedrag. Ook schreef hij meerdere boeken over die onderwerpen. In Nederland wordt zijn programma elke werkdag uitgezonden door RTL5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen