Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckhams mogen ook bij baby van Cruise en Holmes

Shownieuws

Victoria en David Beckham zijn uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het kindje van Tom Cruise en Katie Holmes. Dit meldt de Britse krant Daily Mail.

Beckhams mogen ook bij baby van Cruise en Holmes

Victoria en David Beckham zijn uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het kindje van Tom Cruise en Katie Holmes. Dit meldt de Britse krant Daily Mail. Sinds de geboorte van baby Suri op 18 april heeft het sterrenkoppel haar nog niet aan de buitenwereld laten zien.

Volgens de Britse krant moet de familie Beckham zich aan een waslijst met regels houden als ze op bezoek komt. De Scientology-leer die de 44-jarige Tom en de 27-jarige Katie aanhangen, beweert dat een kind geestelijk onstabiel kan worden als het te veel aandacht krijgt. De 32-jarige Victoria en de 31-jarige David mogen het kind niet fotograferen of aanraken, meldde een bron van de krant. Ook 'babypraat' is uit den boze.

Penélope Cruz is een van de uitverkorenen die de baby van Tom Cruise en Katie Holmes al eerder hebben gezien. Ook Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith, liet weten op bezoek te zijn geweest bij Suri en haar ouders. Net als tv-actrice Leah Remini.

Cruise heeft nog twee kinderen met zijn ex-vrouw Nicole Kidman, met wie hij tussen 1990 en 2001 een relatie had.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen