Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitmarkt in het teken van de musical

Shownieuws

De Uitmarkt in Amsterdam besteedt dit jaar meer aandacht aan musicals dan ooit. Zo presenteren Tooske Ragas en Frits Sissing de Avro Musical Sing-a-Long.

Uitmarkt in het teken van de musical

De Uitmarkt in Amsterdam besteedt dit jaar meer aandacht aan musicals dan ooit. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties donderdag bekendgemaakt. De bezoekers krijgen op de jaarlijkse Uitmarkt op 25, 26 en 27 augustus een voorproefje van het culturele seizoen.

De zaterdagavond van de Uitmarkt staat geheel in het teken van de musical. Tooske Ragas en Frits Sissing presenteren live vanaf de Dam de Avro Musical Sing-a-Long, die wordt uitgezonden op Nederland 2. Onder begeleiding van het Metropole Orkest geven tal van musicalartiesten acte de présence: bijvoorbeeld Jamai, Anita Meyer, Nurlaila Karim, Mariska van Kolck, Casey Francisco, Céline Purcell en Bob Fosko. Zij zingen bekende nummers uit oude en nieuwe musicals. Tooske en Frits moedigen het publiek op de Dam aan mee te zingen met nummers uit musicalklassiekers als 'Cats', 'The sound of music' en 'My fair lady'.

In de kraam van Joop van den Ende Theaterproducties op de Kloverniersburgwal kunnen bezoekers zich op zaterdag en zondag laten schminken als de katten uit 'Cats'. Ze kunnen ook met hun mooiste hoofddeksel op meedoen aan de hoedenshow van 'My fair lady' en hun favoriete musicalster ontmoeten. Verspreid over beide dagen staan Simone Kleinsma, Chantal Janzen, Charly Luske, Anita Meyer, Anouk van Nes en Carlo Boszhard in de stand voor een ontmoeting met de fans.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen