Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna houdt kleren aan

Shownieuws

Rihanna weigert om al te gewaagde kleding te dragen in haar videoclips en fotosessies. De 18-jarige zangeres wil worden beoordeeld op haar muzikale kwaliteiten.

Rihanna houdt kleren aan

Rihanna weigert om al te gewaagde kleding te dragen in haar videoclips en fotosessies. De 18-jarige zangeres uit Barbados wil net als haar grote voorbeeld Alicia Keys worden beoordeeld op haar muzikale kwaliteiten en niet op haar uiterlijke verschijning. Dat melden verschillende Britse media.

"Alicia is alleen succesvol geworden door haar muziek. In het begin was ze erg conservatief met haar kledingstijl.", verklaart de zangeres op de Britse website Contact Music. Onlangs wees Rihanna een aanbod van een Duits tijdschrift af om naakt op de cover te verschijnen. De zangeres zegt van tijd tot tijd wel sexy kleding te dragen, maar probeert dat enigszins te doseren. "Als ik een topje draag, combineer ik dat bijvoorbeeld met een spijkerbroek."

Als ze toch de keuze maakt om er wat bloter bij te lopen, kan ze rekenen op flink wat verzet in haar thuisland. Onlangs ontstond ophef toen de zangeres in een badpak werd gefotografeerd op het strand van Barbados. Een foto van de outfit haalde het lokale nieuws, resulterend in enkele verhitte telefoontjes van kijkers.

Rihanna staat onder contract bij het Amerikaanse hiphoplabel Def Jam Records. Van haar eerste album 'Music of the sun' kwam de hit 'Pon de replay'. Haar tweede album 'A girl like me' kwam in juni uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen