Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Playboy wil Nena uit Gouden Kooi naakt zien

Shownieuws

Gouden Kooi-bewoonster Nena besluit binnenkort of zij naakt gaat poseren voor mannenblad Playboy. Hoofdredacteur Jan Heemskerk wacht 'met smart' op antwoord.

Gouden Kooi-bewoonster Nena besluit binnenkort of zij naakt gaat poseren voor mannenblad Playboy. Hoofdredacteur Jan Heemskerk wacht 'met smart' op het antwoord van de 19-jarige blondine, laat hij maandag weten.

Heemskerk wil Nena graag naakt in zijn blad zien, omdat ze er leuk uitziet. Bovendien gaat het programma over geld verdienen en opvallen. "Als je in Playboy staat, bereik je dat doel."

Zondagavond ontstond discussie aan de eettafel in de Gouden Kooi-villa of de schoonheid uit het Noord-Hollandse Landsmeer het aanbod moet aannemen. Bewoner Bart, een eventmanager die vanwege het geld aan het realityprogramma meedoet, is tegen. Hij vindt dat Nena zelf moet beslissen, maar het echt alleen moet doen als ze er helemaal zeker ervan is. De andere bewoners zijn het daarmee eens. Naar aanleiding van dit gesprek besluit Nena Playboy maandag terug te bellen.

Nena is op 15-jarige leeftijd gaan samenwonen met haar vriend, een profvoetballer. Nu haar relatie over is, weet de op de mavo opgeleide schoonheid niet wat ze met haar leven wil.

Kandidaten die meedoen aan De Gouden Kooi nemen hun intrek in een villa. Wie dat het langst volhoudt, krijgt het peperdure landgoed cadeau. Voorwaarde is dat de kandidaat er minimaal een jaar heeft opgesloten gezeten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen