Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon in nieuwe docusoap

Shownieuws

Na Joling & Gordon over de Vloer is zanger Gordon opnieuw te zien in een docusoap. Hierin is de zanger te zien bij het opzetten van zijn kledinglijn.

Gordon in nieuwe docusoap

Na Joling & Gordon over de Vloer is Gordon binnenkort opnieuw te zien in een docusoap. In By Gordon, een tweedelig realityprogramma van vijftig minuten per aflevering, wordt de polderdiva gevolgd terwijl hij zijn kledinglijn opzet. Dat heeft zijn management maandag bekendgemaakt.

Eind deze maand presenteert Gordon zijn kledinglijn en nieuwe album 'Zoveel' tijdens een modeshow in Amsterdam. Onder de modellen zijn enkele bekende Nederlanders, die de catwalk opgaan in By Gordon-kleding. In de soap, die vermoedelijk volgende maand wordt uitgezonden op Talpa, is de 38-jarige volkzanger te zien in vergaderingen, bij het uitkiezen van modellen en achter de studiomicrofoon.

Gordons kledinglijn bestaat uit schoenen, riemen, colberts, jacks, spijkerbroeken, T-shirts en overhemden. Ook heeft hij een eigen sieradenlijn. De kleding en accessoires zijn vanaf eind februari te koop.

Het merendeel van het album bestaat uit oud werk, maar vijf nummers zijn nieuw, waaronder een duet met Lange Frans en een nummer dat samen met Guus Meeuwis is geschreven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen