Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Anna Nicole Smith herdacht in geboortestad

Shownieuws

Familie en vrienden herdachten dit weekeinde Daniel Smith, de 20-jarige zoon van Anna Nicole Smith. De dienst vond plaats in Mexia, waar hij opgroeide.

(Novum/AP) - Familie en vrienden herdachten dit weekeinde Daniel Smith, de 20-jarige zoon van voormalig playmate Anna Nicole Smith. Daniel overleed vorige maand op de Bahamas aan het kraambed van zijn moeder, die net was bevallen van een dochter. De herdenkingsdienst vond plaats in het Amerikaanse stadje Mexia, waar Daniel geboren is.

Billy Smith, de vader van de jongen en de eerste echtgenoot van Anna Nicole was kapot van verdriet, meldden de plaatselijke kranten. De blondine woonde de dienst niet bij. Ook het lichaam van Daniel was niet in Mexia.

Daniel Smith overleed op 10 september in het ziekenhuis waar drie dagen eerder zijn zusje was geboren. Volgens een autopsierapport werden een combinatie van methadon en twee verschillende soorten antidepressiva hem fataal.

Anna Nicole en Billy Smith trouwden in 1985 en scheidden twee jaar later. In 1994 gaf de toen 26-jarige blondine haar jawoord aan de 89-jarige oliemiljardair J. Howard Marshall. Een jaar later overleed Marshall. Ruim een week geleden beloofde Anna Nicole eeuwige trouw aan haar voormalig advocaat Howard K. Stern, die mogelijk de vader is van haar pasgeboren dochter. Het huwelijk was niet formeel bindend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen